Szakági tervezés

Szakági tervezés

  • 2016.02.21.
  • Szakági tervezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szakági tervezés

Egy projekt sikeres megvalósítása gondosan összehangolt csapatmunkát igényel. Ahhoz, hogy minden szempontból átgondolt és eredményes alkotás szülessen, alapvető fontosságú és meghatározó, de nem elég egy „jó” építészeti terv, ahhoz mindenképpen szükséges épületnagyságtól és funkciótól függően szakági tervezők – tartószerkezeti tervező, épületgépészeti tervező, épületvillamossági tervező, belsőépítészeti tervező, tűzvédelmi tervező, akusztikai tervező, felvonó tervező, kerttervező, úttervező, rehabilitációs tervező, költségvetést készítő tervező – bevonása is.

Irodánk generáltervezés keretében magas színvonalon látja el egy-egy projekt minden szakágra kiterjedő, komplex tervezési folyamatnak lebonyolítását. A tervezési folyamatokat teljeskörűen koordináljuk és zökkenőmentesen összehangoljuk az egyes szakági tervezők munkáját.

Gyakorlott és összeszokott csapatunk munkája révén az építtető számára kényelmesebbek az egyeztetések, egyszerűbbek, átláthatóbbak a munkafolyamatok és kiszámíthatóbb az építési költség, valamint az időbeli ütemezés.

Share post: